Bionatar™ cremă 75 ml – Psoriazis

Bionatar™ cremă 75 ml – Psoriazis

120.00 lei

Descriere

Bionatar™ cremă 75 ml – Psoriazis

Indicații: ameliorarea leziunilor din psoriazis, elimină scuamele, ameliorează eritemul și  scade senzația de prurit

Ingrediente:

  • Ichtiol (sare de sodiu a uleiului ichtiolic) are proprietăți antiinflamatorii și de reducere a  eritemului
  • Extractul de scoarță de salcie (Salix) alba conține salicilină, substanță chimică înrudită cu acidul acetilsalicilic, având rol în combaterea hiperkeratozei și prezintă rol antiinflamator
  • Acid salicilic cu rol keratolitic
  • Provitamina D3 are roluri multiple: modulează sistemul imunitar înnăscut și adaptativ și are efecte antiproliferative asupra keratinocitelor; cu menținerea integrității barierei cutanate
  • Alantoina are efect keratolitic și emolient cunoscut și previne uscarea cutanată prin creșterea funcției de barieră a pielii și prin creșterea conținutului de apă al spațiilor intercelulare.
  • Uleiul de lavandulă are efecte de ameliorare a inflamației, emoliere, calmare și hidratare a leziunilor cutanate. Beta-cariofilena din ulei acționează, de asemenea, ca un antiinflamator natural.
  • Extractul de fructe de Olea Europea (măslin) este bogat în acizi grași mononesaturați, vitamine liposolubile și minerale, cu conținut crescut de trioleină, oleuropeină, triterpene (uvaol) și derivați lignanici responsabili de acțiunea cicatrizantă (uvaol), antiinflamatoare (oleuropeina) și inhibitoare asupra diviziunii celulare anormale.
  • Pantenolul are efect hidratant, cât și calmant și reparator în tratamentul leziunilor cutanate eritemato-scuamoase.

Instrucțiuni de utilizare: se aplică de 2-3 ori/zi, dupa ce zona afectată a fost curațată; nu se spală zona respectivă 2-3 ore de la aplicarea cremei.

Atenționări: a nu se lăsa la îndemâna copiilor; a se păstra în loc uscat, la o temperatură mai mica de 280 C; se folosește doar pentru uz extern; În caz de contact cu ochii se clătește cu apă din abundență; nu se aplică pe pielea lezată.

Produs de BODERM SA Grecia – ImportatorDADERMA SRL

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Bionatar™ cremă 75 ml – Psoriazis”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *