Livrare si returnare

Metode de livrare

DermaPharmaShop (dermapharmashop.ro) vă pune la dispoziţie următoarele metode de livrare:

  • Fan Curier, Livrare în 1-2 zile, taxa de livrare se va calcula in functie de distanta si va fi perceputa de curier.

Metode de retur

Clientul se obligă să notifice DERMA ART SRL (dermaart.ro) intenţia să de a returna produsul achiziţionat prin email la contact@dermapharmashop.ro sau prin telefon la 0232/244.555, în termen de 14 zile de la primirea produsului. În caz contrar, DERMA ART SRL (dermaart.ro) poate refuză returul. Potrivit Ordonanţei Guvernului nr. 130/2000, art. 4, lit. b: ” Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului.”

Termenul de returnare al banilor este de 14 zile de la returnarea produsului. Contravaloarea produselor returnate se poate restitui doar prin transfer bancar, într-un cont specificat de dvs. sau puteţi opta pentru că suma aferentă produsului să reprezinte un avans pentru o viitoare altă comandă pe site-ul nostru.

În cazul returnării unui produs, costurile curierului nu se vor restitui, iar plata curierului pentru returnare va fi suportată de către client.

În cazul în care doriţi să înapoiaţi anumite produse, care nu corespund aşteptărilor dvs., puteţi să o faceţi conform legii, suportând costul returului. Condiţiile pentru retur sunt următoarele:

  • produsul trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat ( să aibă ambalajele originale, din plastic/carton)
  • să nu prezinte semne de uzură, deteriorare
  • returul să se facă împreună cu documentele care l-au însoţit.

Returul produselor se supune acestei legi numai pentru produsele care sunt livrate clienţilor prin curierat rapid, comenzile care au fost livrate de firma noastră direct clienţilor prin intermediul personalului propriu nu sunt considerate comerţ la distanţă, întrucât pot fi vizualizate, verificate şi acceptate personal, că şi corespunzătoare cu scopul şi nevoile clientului.

Metode de plata

DERMA ART SRL (dermaart.ro) va pune la dispoziţie următoarele metode de plata:

  • Plata în sistem ramburs – se efectuează integral la livrarea comenzii. În cazul livrării produselor de către curieri, plata se va face către comisionarul care efectuează livrarea
APEL TELEFONIC
X