Confidentialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizați în calitate de utilizator/vizitator beneficiază de prelucrare numai în scopul oferirii în condiții optime a serviciilor asociate site-ului Derma Art (dermaart.ro).

Site-ul Derma Art (dermaart.ro) este operat de societatea comercială Derma Art SRL, cu sediul social în Iasi, Bld. Tudor Vladimirescu, Nr. 83, sc. B, et. P, ap. 3, camera 2, având codul unic de înregistrare fiscală: 28049098 și înscrisă la Registrul Comerțului cu numărul J22/283/2011.

Prin completarea formularului de înregistrare de pe Derma Art (dermaart.ro), utilizatorul declara că își dă, în mod expres și neechivoc, consimțămâtul că datele sale cu caracter personal să fie prelucrate și folosite în viitor de către administratorii Derma Art (dermaart.ro) în urmatoarele scopuri:

  • Stabilirea contactului cu clienții;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promoții;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbări în site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promoții, mesaje publicitare și de marketing privind activitatea Derma Art (dermaart.ro) și a tertilor cu care Derma Art (dermaart.ro) are relații de orice natura (inclusiv comerciale).

Compania va reține datele personale și le va folosi în scopul informării utilizatorilor privind situația contului de pe Derma Art (dermaart.ro), privind evoluția și starea comenzilor, precum și în evaluarea produselor și serviciilor oferite.

Informațiile solicitate în cazul platilor online intră sub incidența condițiilor de utilizare a procesatorilor de plăți, iar Derma Art (dermaart.ro) nu va solicita și nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastră.

Daca aveti întrebari sau nelamuriri în legatura cu acesti termeni de confidențialitate, nu ezitati să ne contactați prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@dermaart.ro.

APEL TELEFONIC
X